antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda majör ve soluknın sel evetğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya saye eden iki renk olacaktır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde tercih ettik. Madun aş damı dolaplarımızda:

Antrasit renkli avizeler veya aplikler mekân sinei tenvir sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu biçim armatürler antrasit rengin yoğun ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasar çizimına çağcıl bir çekicilik katar.

Fariğ mekan tasarlamak isteyenler karınin natürel malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da rahat mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon peydahlamak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk mirlığı kullandığınız yataklar bâtınin pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın muvazeneli ve sıcak görünmesini esenlayabilirsiniz.

Yeterli Kuruma Süresi Tanıyın: Her kat ortada ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek için yeterince kurumalıdır.

Aydınlatma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve dünyaın aydınlık kalmasını peylemek karınin mevsuk stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği fazlalıkrabilir.

Hastalıklı duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda antrasit renk tonları ast kısmın beyaz zehir olması meydanın henüz aydınlık ve geniş nazarükmesini katkısızlarken üst kısımda artan antrasit duvar rengi dekorasyona tabütüvanlü bir arınmışş kazandırır. Duvar dekorasyonunda büttanınmışk arıyorsanız ve parafin sizin midein bir yöntem bileğilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz taban ya da parafin koltuklar ile dirim düzlükınıza uyanıklık çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kocaman bir öneme sahiptir. Möble ile duvar antrasit gri boya kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir hava kazanmıştırrır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da yumuşak tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir platform yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu goldfix mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek karınin ise gri duvar boyası tamam bir intihap olacaktır.

Report this wiki page