Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın taliı rabıta eklenen vesair renklerden sel olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tahminı erdemli ise yeşil ast tonlu olur, kırmızı nispetı erdemli ise pembe madun tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine çekmece atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden görüş cebin. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir bedii sağlar ve öbür renklerle esaslı bir denge oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok kesif tercih edilmektedir.

Bu çerezi çevrim dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz yahut devre dışı bırakmanız gerekeceği medlulına gelir.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin ülküsel bir tutum. Antrasit gri maskülen beş on da karanlık ve kararlı bir muhit oluşturur. Bu rengi boş renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Möble ve ev bark dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, beraberinde birşunca rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Denk odasından balkona derece geniş kullanım yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür sahaı sunan Bellona nüansıyla daha hayırlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esir katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin beyit yüreki ışıklandırma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini besbelli bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar antrasit gri boya çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir cazibe katar.

çağcıl ve klasik solukı aynı alanda harcamak için yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge evetğu sandalye hulliyatmları ile modern ve şık tempo elde edilebilir.

Özel tasarımı sayesinde biricik aşiret ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı katkısızlar.

Gri renk duvar boyası, sair renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak için bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir hava yuvarı oluşturabilir. Derya mavisi yahut petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara zihayatlık ve körpelik antrasit duvar boyas katar.

Antrasit renk makam kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu kurmak ve antrasit kayırma modellerinden ilham yutmak için tıklayın.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve henüz hararetli antrasit gri dekorasyon tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere kanalı evetğu görülürken biryoğun bulaşık renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page