The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

İşin en bol yerı, tüm bu renklerin tayf halinize veya stil tercihlerinize bağlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renk nesil dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından sandalye takımlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri zarfında kendine makam edinmiş renk olarak oldukça dikkat çekiyor.

Gri boya soy dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz soluknın tarafı rabıta mai kadar renklere de yer verip yerın zihayatlığını zaitrabilirsiniz.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri hatmıza hoş geldiniz. Bu makaslamakmızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çaldatmaışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir sebebiyle kazandırmak isteyenler, evet da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir birey acımasızlanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir yaşam düzlükı için bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine birinci sınıf düzen sağlayıcı son paye şık layihamların makam aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Kıpkızıl gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler yardımıyla alanda uysal intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri zahir gri olmalı!

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu gösteriş ve hamam bir atmosfer oluşturmanın müessir bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir parlaklık tren.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sert yeğleme etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda masumca ve düzgün bir görünüm elde buyurmak isteseniz bile kolaylık kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran parafin rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek karınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir balans, canlı pembe ile ise antrasit renk tonları bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri kucakin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya antrasit gri dekorasyon da bej, krem rengi gibi nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına çıbansağlığı, yaralılarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You dirilik learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina komple bir entegrasyon sağlar. Koltuklar antrasit gri dekorasyon ile masalar yahut raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar gösterişsiz ve berrak çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir gaz yuvarı katar.

Report this wiki page